Golden Point viert 1 jaar Middelkerke

Jeugdwerking
Start to padel reeks vanaf 27/10

Vrijdagavond 10 november Comedy Night @ Golden Eye, om 20.00 u.

Beperkt aantal plaatsen. Koop nu uw tickets € 15

Afterparty beneden bar Golden Point met DJ Justin, gratis toegang

Line-up

Dries De Craemer (MC)

Dries is 44 en op het toppunt van een midlifecrisis die hij helemaal niet ontkent maar ook niet goed mee om kan …. daarvoor is hij 6 jaar geleden ook op een comedypodium gestapt denken we , er was immers geen geld voor een Porsche of een motor en voor een tatoeage heeft hij geen goed figuur .
Deze Oost-Vlaming heeft West-Vlaamse bloedverwanten maar het Gentse accent neemt de bovenhand. Love it or hate it. Voor de gelegenheid zal hij je meenemen naar de tijd dat hij nog jong en viraal zonder pijnscheuten op en onder een paard kon kruipen en met veel zelfrelativering omschrijven hoe je best een groot ego zoals dat van zichzelf onder bedwang houdt.

Jeremy Baltii

Jeremy droomde al enkele jaren van een leven als comedian. Vorig jaar zette hij de stap en sindsdien trekt hij heel Vlaanderen rond om zijn droom waar te maken. Ontdek zijn avonturen op het openbaar vervoer, pretparken en het leven met een beperking. Lokaal opkomend talent uit Middelkerke city.

Kjen Descheemaecker

In 2014 besloot Kjen om zijn passie voor comedy te combineren met zijn ervaring als Vlaams kampioen beatbox. Hij observeerde muziek in al zijn facetten en maakte daar grappige sketches over. Zijn comedyshows zijn een unieke mix van humor en beatbox. Hij verwent het publiek met verschillende lachsalvo’s om ze daarna te overdonderen met zijn beatboxkunsten. Dit alles is samen verweven tot een mooi geheel met veel herkenbare grappen die vaak handelen over muziek.

Mohsin Abbas

Mohsin Abbas is een naam die niet meteen bekend in de oren klinkt en dat komt omdat je hem nog nooit aan het werk hebt gezien. Eénmaal hij op het podium staat, zorgt hij ervoor dat je zijn naam nooit meer zal vergeten. Mohsin is een dertiger en woont in de Stad aan Zee maar woonde als kleuter in het mondaine Middelkerke. In het sappig Oostends neemt hij het publiek mee naar zijn roots, zijn studententijd in Gent maar ook zijn leven nu, als jonge papa. Verwacht je aan grenzeloze humor in sneltempo!